Våra integrationer

Genom våra integrationer och vårt öppna REST API har ni möjlighet att koppla ihop vår lösning mot andra tjänster som bokföringsprogram, tidrapportering eller and leverantörer som ni redan integrerar mot.

Fleet 360

Hantera alla era fordon i samma plattform.

Fordonskontroll

Fordonshantering för alla typer av fordon.

Zenit Bilpool

Bokning av resor och administrering av fordon.

Öppet REST API

Skräddarsy efter era egna behov

Se demon

Se videon som visar de mest grundläggande funktionerna i WorkMirror. Och vill du bekanta dig med allt som WorkMirror har att erbjuda visar vi gärna mer och svarar på frågor.

SP Utemiljö sparar 29,700kr per år

När SP Utemiljö AB bytte till WorkMirror minskade de sin kostnad med 29,700 kr/år för sina 15 bilar. ”Vi valde WorkMirror eftersom de uppfyllde våra krav. Lätt att installera och enkel administration till ett bra pris.” säger Erik Sedell.

Vilka vi är

WorkMirror Körjournal är en del av Enera International AB, som har levererat stabila GPS-lösningar sedan 2008. Vår vision är att erbjuda användarvänliga tjänster med de funktioner som täcker de vanligaste behoven, till marknadens bästa priser. Läs mer om oss här.

Enkelhet

Vår ambition är att värna enkelhet och användarvänlighet. Att erbjuda efterfrågade funktioner som är lätta att förstår snarare än spektakulära funktioner som inte används.

Stabilitet

Vi driver WorkMirror från redundanta datahallar och använder oss av högsta SSL säkerhet, TLS1.2. Vi har goda finanser och innehar högsta kreditbetyg hos UC (riskklass 5).

Låga priser

Vi förstår att körjournal är en standardprodukt och att priset är viktigt när man väljer leverantör. Vi tillämpar transparent prissättning och försöker undvika bindningstider.

FAQ

WorkMirror körjournal betalas årsvis. Abonnemanget har utöver detta ingen bindningstid. Uppsägningstiden inför nästa period är 30 dagar.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in enheten i priset. Du betalar alltså ingen premie för själva enheten.

Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta då någon av våra säljare.

Eftersom skatteverkets krav på dokumentation kräver att uppgifter om resor utförda i tjänsten sparas i 7 år, lagras din data så längre hos oss. Avslutar du ditt konto hos oss tar vi bort din data i enlighet med GDPR.

Våra köpvillkor hittar du här.

Ange dina uppgifter så återkommer vi